Simbat Bingo

Speel de gezelligste bingo bij Bingolot van Simbat. Speel voor echt geld bingo online en chat met je medespelers tijdens de bingoballen je beeldscherm in komen rollen. Bingo is steeds populairder op internet en bij Bingolot snap je waarom.  Stort gemakkelijk met ideal wanneer je bij Bingolot speelt en ben jij prijswinnaar dan krijg je je geld binnen enkele dagen  op je bankrekening bijgeschreven. Voor bingo heb je verplicht een spelersaccount nodig maar zoals je van Simbat bent gewend hoef je daar geen persoonlijke gegevens voor af te staan.

Simbat Bingo aanmelden

Wanneer je Bingo wil spelen bij Simbad Bingolot dan maak je gemakkelijk een account aan. Klik op het plaatje om een account aan te maken. Je kiest een schermnaam en geeft een geldig e-mailadres op waar je je activeringscode op ontvangt. Vervolgens kies je een persoonlijk Bingolot wachtwoord en je kunt direct beginnen. Met een account kun je de bingoroom gratis van binnen bekijken en ook deelnemen aan de chat. Een account aanmaken is gratis!
Bingo aanmelden
Klik  op het plaatje om naar Bingolot te gaan en een account aan te maken.

Spelregels Simbat Bingo

Wannneer je niet op de hoogte bent van bingospellen kun je bij Bingolot gemakkelijk alle spelregels doorlezen. Bingo spelen is gemakkelijk alleen is het wel handig om vooraf te weten hoe je bingo kaarten kunt kopen en wat de mogelijke prijzen zijn.
Spelregels bingo
Klik op bovenstaand plaatje om naar de spelregels van Simbat Bingo te gaan.

Geld storten voor online Bingo

Zodra je een account hebt aangemaakt en de spelregels van bingo goed hebt doorgelezen dan ben je klaar om bingo voor echt geld te spelen en moet je een storting maken om bingokaarten te kopen. Je kunt storten met iDeal, Paysafecard, Click and Buy, Pay and Play en je mobiele telefoon door het draaien van een 0909 nummer. Met de gesprekskosten per minuut koop je credits om mee te spelen. Maak een account aan om een storting te doen.

Online Bingokaarten kopen

Met je account en tegoed op je balans kun je bingokaarten kopen om een bingospel mee te spelen. Een bingokaartkun je al kopen vanaf 0,05 cent. Voor een stuiver speel je dus al online bij Bingolot. De duurste bingoroom betreedt je vanaf 0,050 eurocent. Gedurende het spel kun je tegoed storten bijvoorbeeld met je mobiele telefoon of ideal om je balans bij te werken zodat je weer nieuwe bingokaarten kan kopen.
Bingo kaarten kopen
Klik op het plaatje om naar Bingolot te gaan en online bingokaarten te kopen.

Simbat Bingoroom Selecteren

Bingo kun je in verschillende bingorooms spelen. Met een handige selectieknop verberg je de volle of helemaal lege room om het zoeken naar een geschikt bingospel te versnellen. Stem de bingoroom in eerste instantie af op je budget en kijk dan in welke bingoroom je mee wil spelen. Het gezelligste is natuurlijk in een bijna volle room maar een nieuwe bingoroom is snel gevuld dus je kunt er ook zelf altijd een aanmaken.
Bingoroom kiezen
Klik op het plaatje om een Simbat bingo room te selecteren.

Bingo Winnaar bij Bingolot

Met de nummers op je kaart in combinatie met de ballen die voorbij komen rollen worden de prijzen verdeeld over de deelnemers in de bingoroom.  Wanneer je een rijtje of meerdere rijtjes goed hebt dan win je de bingo speelronde. Het bedrag wordt direct op je spelersaccount bijgeschreven en je wordt gefeliciteerd door de rest van de room. Altijd leuk om even de pot binnen te slepen.
Bingo prijswinnaar