Simbat Klantenservice

Bij vragen of onduidelijkheden wil je natuurlijk snel en goed geholpen worden. Uiteraard biedt de Simbat klantenservice je de hulp en service die bij een professionele organisatie hoort. Uiteraard hebben we de meest gestelde vragen, speluitleg en overige belangrijke zaken allemaal voor je uitgeschreven zodat je met lezen vaak al een antwoord op je vragen hebt. Om bij deze informatie te komen open je een gokkast en klik je vervolgens in het menu op ‘Play for Real”. In het scherm dat vervolgens geopend wordt klik je links op de groene INFO button.

Hier vind je vervolgens informatie over het spelen voor FUN of voor REAL, het bewaren van tegoed op je spelersaccount of telefoonnummer, het uitbetalen van je tegoed, de spelregels en speluitleg van alle Simbat gokkasten, de meest gestelde vragen aan de klantenservice en helemaal onderaan het knopje FEEDBACK waarmee je per email contact met de klantenservice van Simbat op kunt nemen. Maak hier gebruik van indien je het antwoord op je vraag nergens terug kunt vinden en binnen 2 uur ontvang je vervolgens een antwoord.

Winstkansen

De winstkansen van alle spellen zijn zeer eerlijk en realistisch en liggen hoger dan dat je de spellen speelt in een gokhal of andere fysieke gelegenheid. Om een voorbeeld te geven liggen de uitkeringspercentages van een gokkast in de kroeg op gemiddeld 65% maar omdat we online natuurlijk veel minder kosten hebben en de volumes van spelers veel hoger zijn is het uitbetalingpercentage van de Simbat Gokkasten online maar liefst 92%.

Dit wil zeggen dat van iedere ingezette euro uiteindelijk 92 cent aan winst wordt uitgekeerd. De resultaten worden gebaseerd op een random generator waarbij het uitbetalingpercentage wordt berekend over een groot aantal speelronden tussen de 100.000 en 5.000.000 speelronden. Gegarandeerd eerlijk spel!

Kansspelbelasting

Wanneer je meer als 454 euro wint in een maand met aftrek van je inleg en verlies dan ben je als inwoner van Nederland officieel verplicht om kansspelbelasting te betalen. Altijd wanneer je online speelt en je bent een prijswinnaar dan gaat deze regel op ongeacht de aanbieder een Nederlands of Buitenlands bedrijf is.

Als speler ben je zelf verantwoordelijk om de kansspelbelasting aan te geven wanneer je een prijs hoger dan 454 euro hebt gewonnen. In sommige gevallen wordt de kansspelbelasting automatisch ingehouden en ontvang je de prijs die je wint kansspelbelastingvrij. De kansspelbelasting bij Simbat bedraagt 29% en de prijzen zijn niet belastingvrij. Vergeet echter nooit je eigen inleg of verliezen elders van je winst af te trekken zodat je niet onnodig kansspelbelasting betaald.